Errauts uhartea / Elena Peduzzi ; marrazkilaria, Edwin Rhemrev ; itzultzailea, Aitor Arana - Peduzzi, Elena (Beldurraren gaztelua (Mezulari), 2016)
Oporrak igarotzen ari den herritxoan, Nicolasek Odette ezagutuko du. Neska abenturazalea da eta Errauts Uharteaz hitz egingo dio: ez dago kostatik urrun, baina madarikatuta omen dago. Kondaira baten arabera, uhartean altxor misteriotsua bat dago ezkutaturik, baina denek ondo dakite zer esaten den uharteaz:hartara joaten dena ez dela hartatik itzultzen. Hala ere, neska joan egingo da:bere laguna mamuz betetako leku beldurgarri hartar eramango du...