Amesgaiztoa begiak zabalik - Festa, Giuseppe; Rhemrev, Edwin; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2016)
Mendebaldeko Virginian igarotzen duten lehenbiziko gaua da eta leok ezin du lorik egin. Bidaian harekin topo egin duen indiar zahar baten hitzak dabilzkio buruan: "Kontuz ibili gero, seme. Mendebaldeko Virginia mowoshen lurraldea daI Zure hizkuntzatara itzulita "oinharrapatzailea" izango litzateke.Edo "muki-sudur", edo "heriokirats".Pentsamenduotan galduta, Leo ohe ondoan zerbait dagoela konturatuko da. Are gehiago: ohe azpian dago...
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Haurren beldurra; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak