Amesgaiztoa begiak zabalik / Giuseppe Festa ; marrazkilaria, Edwin Rhemrev ; itzultzailea, Aitor Arana - Festa, Giuseppe (Beldurraren gaztelua (Mezulari), 2016)
Mendebaldeko Virginian igarotzen duten lehenbiziko gaua da eta leok ezin du lorik egin. Bidaian harekin topo egin duen indiar zahar baten hitzak dabilzkio buruan: "Kontuz ibili gero, seme. Mendebaldeko Virginia mowoshen lurraldea daI Zure hizkuntzatara itzulita "oinharrapatzailea" izango litzateke.Edo "muki-sudur", edo "heriokirats".Pentsamenduotan galduta, Leo ohe ondoan zerbait dagoela konturatuko da. Are gehiago: ohe azpian dago...