Mendeku gaua - Silei, Fabrizio; Rhemrev, Edwin; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2015)
Ba ote dago ezer okerragorik gaztelu zaharrak ikusteko bidaia egitea baino, artea maite duten gurasoekin eta egun osoa maitasun eleberriak irakurtzen ematen duen arrebarekin batera? Bai: Castle Rock gaztelu zaharrean egotea, abuztuaren 23ko gauean. tulipa beltzaren borroka odoltsuaren oroipen ekintza egiten denean. Eta, zeruan ilargi betea baldin badago, hobe handik urrun egotea: Hug kaboaren mamua mendeku egarriz dabil... eta ez dago bakarrik!
10 urtetik aurrera. (berdea)
Keywords: Mamuak; Beldurra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak