Mendeku gaua / Fabrizio Silei ; marrazkilaria, Edwin Rhemrev ; itzultzailea, Aitor Arana - Silei, Fabrizio (Beldurraren gaztelua (Mezulari), 2015)
Ba ote dago ezer okerragorik gaztelu zaharrak ikusteko bidaia egitea baino, artea maite duten gurasoekin eta egun osoa maitasun eleberriak irakurtzen ematen duen arrebarekin batera? Bai: Castle Rock gaztelu zaharrean egotea, abuztuaren 23ko gauean. tulipa beltzaren borroka odoltsuaren oroipen ekintza egiten denean. Eta, zeruan ilargi betea baldin badago, hobe handik urrun egotea: Hug kaboaren mamua mendeku egarriz dabil... eta ez dago bakarrik!