Biribil beldurgarria - Gatti, Alessandro; Rhemrev, Edwin; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2015)
Susie eta Peter onartu beharrean daude gurasoek erosi duten etxe berria benetan sinestezina dela, euren gela oso handia dela eta lorategia zoragarria. Baina, bat-batean, ganbaran zarata arraroak sortu dira... Haizea ote da, kanpoan etengabe indartsu jotzen baitu? Edo piztiaren bat ote da? Gau batean zarata handi batek bi neba-arrebak esnatuko ditu. Begiak irekitzean, euren oheen gaineko sabaian atetxo bat ikusiko dute. Bai bitxia! Ez dute uste gelan sartzean han zegoenik...
10 urtetik aurrera. (berdea)
Keywords: Mamuak; Beldurra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak