Biribil beldurgarria / Alessandro Gatti ; marrazkilaria, Edwin Rhemrev ; itzultzailea, Aitor Arana - Gatti, Alessandro (Beldurraren gaztelua (Mezulari), 2015)
Susie eta Peter onartu beharrean daude gurasoek erosi duten etxe berria benetan sinestezina dela, euren gela oso handia dela eta lorategia zoragarria. Baina, bat-batean, ganbaran zarata arraroak sortu dira... Haizea ote da, kanpoan etengabe indartsu jotzen baitu? Edo piztiaren bat ote da? Gau batean zarata handi batek bi neba-arrebak esnatuko ditu. Begiak irekitzean, euren oheen gaineko sabaian atetxo bat ikusiko dute. Bai bitxia! Ez dute uste gelan sartzean han zegoenik...