Banpiro dantzaria - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2011)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Oso gau iluna zen eta izaki misteriotsuak Itzal Enea izeneko etxe zaharrean zabiltzan, Fogvilleko etxerik bakartienean. Ziur aski auzokide etorri berriak izango ziren, baina zergatik erabili zuten hileta-auto handi (eta beldurgarri) bat etxez aldatzeko? Eta zer zen burezur ikaragarri hura?
8 urtetik aurrera (gorria)
Il vampiro Ballerino
Keywords: Saguzarrak; Banpiroak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak