Banpiro dantzaria / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak ; Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2011)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Oso gau iluna zen eta izaki misteriotsuak Itzal Enea izeneko etxe zaharrean zabiltzan, Fogvilleko etxerik bakartienean. Ziur aski auzokide etorri berriak izango ziren, baina zergatik erabili zuten hileta-auto handi (eta beldurgarri) bat etxez aldatzeko? Eta zer zen burezur ikaragarri hura?