Superrobot gosetia - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2014)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Badakizue zein den munduko izakirik tripontziena? Duela gutxi arte nik ez nuen zalantzarik: Leo Silver adiskidea, platerean jartzen dioten guztia beti jateko prest dagoena! Baina hori lehen zen, Fogvilleko zabortegian dabilen munstro ikaragarria ezagutu baino lehen, alegia. Beldur-meldur! Haren ondoan, Leok semaforo-argiko gizontxoak baino gutxiago jaten du...
8 urtetik aurrera (gorria)
Il mostro della discarica
Keywords: Robotak; Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak