Superrobot gosetia / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak ; Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2014)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Badakizue zein den munduko izakirik tripontziena? Duela gutxi arte nik ez nuen zalantzarik: Leo Silver adiskidea, platerean jartzen dioten guztia beti jateko prest dagoena! Baina hori lehen zen, Fogvilleko zabortegian dabilen munstro ikaragarria ezagutu baino lehen, alegia. Beldur-meldur! Haren ondoan, Leok semaforo-argiko gizontxoak baino gutxiago jaten du...