Idazle mamua - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2015)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Gure Rebecca zoriontsuago dago, eltxo artean dabilen saguzarra baino! Haren akcore kutunak Fogvilleko antzokian antzeztuko du, eta lehen ilarako sarrerak lortu ditu familia osoarentzat. Arazo txiki bat baino ez dago... Antzezlana madarikatuta omen dago! Beldur-meldur!
8 urtetik aurrera (gorria)
Vacanze giurassiche
Keywords: Saguzarrak; Mamuak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura