Eguzkiko sugea - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2015)
Prest al zaudete historiako abenturarik gorabeheratsuena ezagutzeko? Heldu gogor, beraz! Nori bururatzen zaio munduaren amaierako bezperan hegazkinez bidaiatzea? Europan hotzaldi izugarria dagoenean eta lurrikarek Erdialdeko Amerika astintzen dutenean? Silvertarrei, jakina, nori bestela? Elkarrekin Tenochtitlaneraino bidaiatuko dute, Mexikora, zibilizazio aztekaren sorlekura. Eta horretaz ari garela, ba al zenekiten haien apaizek iragarri zutela munduaren amaiera gutxi gorabehera... orain izango zela!?
8 urtetik aurrera (gorria)
Vacanze giurassiche
Keywords: Herensugeak; Saguzarrak; Abenturak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak