Itzulera Jurasikora - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2013)
Presta zaitezte garai guztietako maskota liluragarriena ikusteko! Eta korrika egiteko!!! Bat Pat eta Silver anai-arrebek kume txiki bat aurikitu dute eta etxeko abere moduan hartu nahi dute. Arazo <<txiki>> bat baino ez dago: dinosauroa da! Eta neska-mutikoek uste zuten desagertuta zeudela... Eurentzat hartu ahal izango dute ala haren familia aurkitu beharko dute haiei itzultzeko!
8 urtetik aurrera (gorria)
Vacanze giurassiche
Keywords: Dinosauroak; Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak