Eskeletoaren itzulera - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2015)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Silver anai-arrebak eta ni oporretara goaz! Izeba Gergovia arkeologo ospetsua da eta berarekin egun batzuk ematera gonbidatu gaitu, guri bere lan zirraragarria erakusteko: erortzeko zorian dauden indusketalekuak madarikapenez betetako altxor zaharrak... Eta nik eltxoak lasai-lasai jatea besterik ez nuen buruan! Eta nik eltxoak lasai-lasai jatea besterik ez nuen buruan!
8 urtetik aurrera (gorria)
L´ombra del cane nero
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak