Eskeletoaren itzulera / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak ; Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2015)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Silver anai-arrebak eta ni oporretara goaz! Izeba Gergovia arkeologo ospetsua da eta berarekin egun batzuk ematera gonbidatu gaitu, guri bere lan zirraragarria erakusteko: erortzeko zorian dauden indusketalekuak madarikapenez betetako altxor zaharrak... Eta nik eltxoak lasai-lasai jatea besterik ez nuen buruan! Eta nik eltxoak lasai-lasai jatea besterik ez nuen buruan!