Elurretako txerri beldurgarria - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2015)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Leok, txokolatinak jateagatik, sari bat irabazi du: familia osoarentzako bidaia zoragarria «munduaren sabaira», Tibetera. Tenplu budistak, yakak eta antilopeak, eta Everest zerumugan... Eta yeti sinestezina eta ikaragarria! Zuen ustez, Silver anai-arrebak geldi egon ahal izango dira hari bisitarik egin gabe? Zuen ustez, Silver anai-arrebak geldi egon ahal izango dira hari bisitarik egin gabe?
8 urtetik aurrera (gorria)
L´ombra del cane nero
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak