Elurretako txerri beldurgarria / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak ; Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2015)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Leok, txokolatinak jateagatik, sari bat irabazi du: familia osoarentzako bidaia zoragarria «munduaren sabaira», Tibetera. Tenplu budistak, yakak eta antilopeak, eta Everest zerumugan... Eta yeti sinestezina eta ikaragarria! Zuen ustez, Silver anai-arrebak geldi egon ahal izango dira hari bisitarik egin gabe? Zuen ustez, Silver anai-arrebak geldi egon ahal izango dira hari bisitarik egin gabe?