Besarkada estu-estua - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2015)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Bazen Garaia! Heldu da uda! Eta Fogvillen harriak gurina bezala urtzeko moduko beroa egiten du... Baina Silver anai-arrebek fresko egoteko plan bikaina dute: Islandian gurutzaldi bat egitea baleak ikusteko! Nik ez dut gogo handirik: zer du, bada, itsasontzi batean ibiltzeak izozmendiz eta zetazeo erraldoiz betetako itsasoan? Lagundu! Azkenean bakailao aurpegia jarriko zait! Lagundu! Azkenean bakailao aurpegia jarriko zait!
8 urtetik aurrera (gorria)
L´ombra del cane nero
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura