Oihaneko Kong handia / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak ; Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2016)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Zertan dabiltza hiru neska-mutiko eta saguzar bat oihanean? Bada, neska-mutikoak Leo, Rebecca eta Martin baldin badira, seguru badakizuela nor den saguzar gaixoa... eta zein den haren zeregina tropikoan: arazoak bilatu, aurkitu eta konpontzea!