Gargolak esna daude! / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak ; Blasco Pisapia, Pamela Brughera] - Bat Pat (Bat Pat (Mezulari), 2016)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Oh lá lá! Silvertarrek eta nik Parisen oporralditxo bat egingo dugu, hau da, maitasunaren, artearen eta Eiffel dorrearen hirian. Gainera, Pariseko eltxoak à la française goxo-goxoak dira! A, eta han gargolak daude, Notre Dame katedrala "apaintzen" duten eskultura zatar-zatar horiek. Eskerrak harrizkoak diren eta ez hezur-mamizkoak, ezta?