Denok itsasontzira! - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2012)
Beste tripulazioek ohiko Olatu Lehiaketan parte hartzen duten bitartean, Jim eta haren lagunak itsasontzi pirata baten barruan lehen ikasgaia hartzen ari dira. Hontz bizarduna da, Hamaka kapitainaren itsasontzi zaharra. Istriborrek ainguraren katea nahi gabe moztean, itsasontzia ziztu bizian abiatuko da berehala... eta ez da gelditzeko modurik izango!
7 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Itsaslapurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura