Bizargorri pirata beldurgarria - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari, 2013)
Eskola osoan anabasa da nagusi: Argento Bizi zuzendaria bueltan dator Marmoken Itsaslabarrera haren etsai nagusia,Bizargorri pirata belduragarria, preso hartu baitu. Baina eskola batean daudela, Itsaskumeek kanoi bat bolboraz kargatu eta Argento Biziren itsasontziaren albo bat eztandarazten dute. Nahigabe Bizargorri aske uzten dute...
7 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura