Pelegrinak - Urrutia Capeau, Jose Enrike (Arre (Nafarroa) : Pamiela, 2018)
Sasoi ferboros hartan, Moscú-ko Neva ibaiko izotzean eginiko zulo baten inguruan bataio jendetsuak ospatzen ziren. Behin batean, bataiatzen ari zen artzapezpiku ortodoxoari haur bat eskuetatik linburtu zitzaion eta ur hotzetan desagertu zen; artzapezpikuak, "davai drugoi" -emadazue beste bat- erran, eta bataiatzen segitu zuen. Herder
Keywords: Helduentzako Literatura