Soldataren patriarkatua : marxismoari egindako kritika feministak - Federici, Silvia; Astobiza Uriarte, Amaia (Iruñea : Katakrak Liburuak, 2017)
Eskuetan duzun liburu hau Silvia Federici-k 1970eko hamarkadatik gaur den egunera arte idatzitako bost artikuluk osatzen dute. Artikulu guztiek gauza bat dute amankomunean: marxismoaren azterketa sakona egiten dute ikuspegi feminista batetik eta, aldi berean, azpimarratzen dute teoria marxistak ezinbestekoak izan direla feminismoarentzat. Testu bakoitzak berezitasun bat dauka, eta horrek elkarren
Bibliografia: 138.-143. or.
Keywords: Feminismoa; Marxismoa; Saiakerak