Munduko zoparik onena / Susanna Isernen testua ; Mar Ferreroren ilustrazioak ; [Itzulpena, Arkaitz Goikoetxea] - Isern, Susanna (Txo! (Txalaparta), 2017)
Basoko leku ezkutu batean, argia piztuta zeukan etxola txiki batek. Kea ateratzen zen tximiniatik: otordua prestatzen ari zen Dortoka. Bat-batean, elur ekaitz batek ustekabean harrapatu zuen Untxia, eta lasterka joan zen etxolara babes bila. Untxia bezala lagun gehiago helduko dira Dortokaren etxolara eta etorri berriek jaki ezberdinak ematen dizkiote zopari botatzeko. Zopa dastatzerakoan guztiek munduko zoparik onena dela uste dute eta Dortokak haiek ez dakiten osagai sekreturen bat bota izanen diola uste dute. Azkenean, Dortokak bere sekretua aitortzen die.