Zeruetako erresuma / Itxaro Borda - Borda, Itxaro (Narratiba (Susa), 2005)
Itxaro Bordaren zazpigarren nobelak XX. mende zakarrean Otsabideko jendeen zoritxar eta bozkarioak aletzen ditu. Itxaroren estilo gaziak gordean du beti deabru zirtolari bat, eta gisa berean otsabidetarren bizialdi petralek arraitasun arrasto bat