Ilargiraino! - Orbegozo, Mikel ([S.l.] : Ataramiñe, 2015)
Esku-artean duzun ilustrazio liburuan, instituzioak bortxaz difinitutakoa kolorez, bigeirada zirikatzailez, birdefinitu digu Mikel Orbegozok. Oraingoan, preso daukatenaren begirada, bereziki eta berezitasunez, bere senideengan, senideengan orobat, kokatuz. Murruaren bestaldean, espetxe-kontra igerian (borrokan) ari diren maiteak pintzelarekin laztanduz. Xamurtsunez beti, definitua omen dena birdefinituz, aukera (koloretsu) posibleen infinitura salto egiteko, "Ilargiraino". Margo artean, letrak eta sentimenduak
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura