Hizlandia : mundua prentsaren judasetik - Aranbarri, Iñigo (Zarautz ; Iruñea ; Larrabetzu : Susa, 2006)
Berria egunkarian 2004-2006 urteetan Iñigo Aranbarrik idatzitako artikuluen antologia da liburu hau. Egunero euskaraz idatziz informatzearen zailaz eta ederraz dihardu. Kazetarien ohiturak eta akatsak, joerak eta bizioak, asmazioak eta "hiztripuak" agerian jartzen ditu, ohar beti bereziekin. Kazetaritza arduratsuaren bindikapena izan da Aranbarriren artikulu bakoitza.
Keywords: Saiakerak; Baliabide digitalak