Fantasia jolasak - Rodari, Gianni (1920-1980); Catamo, Rosalda; Igerabide, Juan Kruz ([S.l.] : Ibaizabal, 2006)
Zer dela-eta istorioek izan behar dute beti amaiera bakar bat? Agian, berriro imajina daiteke zer gertatu den, eta aurrerantzean zer gertatuko den; izan ere, istorio bat amaitzean, beste bat hasten da. Liburu honekin asko gozatuko duzu, hala istorioekin, nola hitz-jokoekin, fantasiaren haritik, benetako gauzak eta hitzen magia nahastuz.
10 urtetik aurrera (berdea)
Chi sono io?
Keywords: Fantasia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura