Kilkerren hotsak - Jimenez, Edorta (Zarautz : Susa, 2003)
Edorta Jimenezen bosgarren nobela duzu Kilkerren hotsak. Espioi nobela da, eta aldi berean nobela historikoa eta inbestigaziozkoa. Uriarte espioia du protagonista, 36ko Gerran izan zituen aginduak eta lanak kontatzen dituena. Hari horietatik tiraka, dokumentu ezezagunak eta benetakoak ere agertuko ditu, adibidez: Alejandro Mallona alkate errepublikarraren fusilamenduari buruzkoak.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak