Sukar ustelaren urtea - Jimenez, Edorta (Tafalla : Txalaparta, 2004)
Garaiezina izan behar zuen Armadan sartu da Sebastian Zubileta gazte euskalduna. Maitasunetik ihesi doa, Ingalaterra konkistatzera. Itsasontzian bi etsai ditu, tifusa eta Inkisizioa.
Keywords: Helduentzako Literatura