Aska itzazue pottokak! - Friera, Iñaki; Odriozola, Andoni ([Euba] : Ibaizabal, 2006)
Argia piztu eta mahaiara itzuli zen Garazi. Orduan, Ane, Patxo eta Joseba geldi-geldirik zeudela ohartu zen, zirkinik txikiena ere egiten ausartzen ez zirela, mahaiari artez begiratzen. Orduan, Garazik ere beste mundu hartatik etorritako hark utziriko mezua ikusi eta ozen irakurri zuen: Libra Potoka! Lehen "Trianoko gau gorriak" eta "Izaroko altxorra" izan ziren; orain, "Aska itzazue pottokak!". Berriro ere abentura eta Euskal Herria lotuak: zeuk ere hurbil-hurbiletik ezagut ditzakezun lekuak eta istorioak!
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura