Leireren opor miresgarriak / Agurtzane Ortiz de Landaluce ; irudiak, Leire Salaberria - Ortiz de Landaluze, Agurtzane (Sail morea (Begiko), 2018)
Euskal lurraldeetako mitologiaren magiak liluratuko zaitu liburu atsegin honetan. Mitologia-lehiaketa bat irabazi ondoren, bi familia euskaldunek Euskal Herrian zehar txango bat egiteko aukera lortu dute. Bidaian, zazpi lurraldeak bisitatzeko eta euskal izaki mitologikoak eta bere istorioak ezagutzeko parada izango dute. Leireren oporrak benetan miresgarriak izango dira!