% 100 basque - Borda, Itxaro (Zarautz ; Iruñea : Susa, 2004)
%100 basque Itxaro Borda baionarraren eleberria da, 2001. urtean kaleratua. Eleberri bat baino, 40 narrazioz osaturiko liburua da, gaztaren mitologia ardatz hartuta
2002an Euskadi Literatura Saria, euskarazko literatura modalitatean, irabazi zuen
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak