% 100 basque / Itxaro Borda - Borda, Itxaro (Narratiba (Susa), 2004)
%100 basque Itxaro Borda baionarraren eleberria da, 2001. urtean kaleratua. Eleberri bat baino, 40 narrazioz osaturiko liburua da, gaztaren mitologia ardatz hartuta