Xola eta basurdeak - Atxaga, Bernardo; Valverde, Mikel (Donostia : Erein, 2005)
Xola txakurtxoa harrigarria da, gero! Oraingoan Grogo jaunari basurdeak ehizatzen lagundu nahi dio. Basurdeak ardien antzekoak direla uste du, baina beltzak eta mutur handiagoarekin. Horrela, besterik gabe! Baina, ikusiko duzue zein burugabea den txakurtxoa!
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Hezkidetza; Basurdeak; Zakurrak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak