Kasandra leihoan - Rodríguez, Fito (Tafalla : Txalaparta ; [Donostia] : Elkar Fundazioa, 2006)
Kasandra eta Ihardets Paristik Islamabadera doan hegaldian doaz abioiak Erromako aireportuan aurreikusita ez dagoen geldialdi bat egiten duenean. Geldialdi horren ezinegona, asperdura eta urduria uxatzeko elkarri filmak kontatzearen jolas zaharra berrituko dute
Nobelan zinemaren historia isladatzen da. Filmen zehazkizunak liburuaren bi zatien arabera emanak datoz, eta agertze hurrenkeraren arabera daude antolaturik. Filmen izendegia egiteko Urtzi Urkizuren eta Xabier Portugalen laguntza izan du autoreak
Joseba Jaka V. Literatur bekako sariduna
Keywords: Saiakerak