Kasandra leihoan / Fito Rodríguez - Rodríguez, Fito (: Txalaparta : Elkar Fundazioa, 2006)
Kasandra eta Ihardets Paristik Islamabadera doan hegaldian doaz abioiak Erromako aireportuan aurreikusita ez dagoen geldialdi bat egiten duenean. Geldialdi horren ezinegona, asperdura eta urduria uxatzeko elkarri filmak kontatzearen jolas zaharra berrituko dute