Untxiak opila nahi - Besora, Ramon; Igerabide, Juan Kruz; Celej, Zuzanna (Bilbo : Giltza, 2017)
Untxiak opila aipatu orduko, gosetu egin dira basoko animaliak. Bizkor antolatu dira, opil gozo bat egiteko. Gozoa? Mmmm...Baliteke denak ez egotea ados. Jakin nahi duzu zergatik? Marrazki liluragarriak eta errimen musikalitatea dituen ipuina, ozen irakurriz gozatzeko.
0-4 urte (urdina)
7 urte arte (urdina)
Keywords: Errimak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Untxiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak