Untxiak opila nahi / Ramon Besora, Juan Kruz Igerabide ; ilustrazioak, Zuzanna Celej - Besora, Ramon (Giltza, 2017)
Untxiak opila aipatu orduko, gosetu egin dira basoko animaliak. Bizkor antolatu dira, opil gozo bat egiteko. Gozoa? Mmmm...Baliteke denak ez egotea ados. Jakin nahi duzu zergatik? Marrazki liluragarriak eta errimen musikalitatea dituen ipuina, ozen irakurriz gozatzeko.