Sua nahi, Mr. Churchill? : eta basques' Harbour-eko beste kontu asko - Izagirre, Koldo (Zarautz : Susa, 2005)
Hamazazpi ipuinek, errealismo poetikoan kontatuak, osatzen dute Sua nahi, Mr. Churchill?, Koldo Izagirreren narrazio bilduma. Portua dute geografia, eta han bizi diren eta lan egiten duten protagonistak: garabilariak, argizainak, estekariak, zamaketariak, pilotuak, arrantzaleak. Geografia bat, baina bizia, jendearen arteko harremanak erakusten dituena, lana, politika... gatazkak, norbanakoenak eta kolektiboak, sozialak.
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak