Sua nahi, Mr. Churchill? : eta basques' Harbour-eko beste kontu asko / Koldo Izagirre - Izagirre, Koldo (Narratiba (Susa), 2005)
Hamazazpi ipuinek, errealismo poetikoan kontatuak, osatzen dute Sua nahi, Mr. Churchill?, Koldo Izagirreren narrazio bilduma. Portua dute geografia, eta han bizi diren eta lan egiten duten protagonistak: garabilariak, argizainak, estekariak, zamaketariak, pilotuak, arrantzaleak. Geografia bat, baina bizia, jendearen arteko harremanak erakusten dituena, lana, politika... gatazkak, norbanakoenak eta kolektiboak, sozialak.