Rodolfo banpiroa - Prats, Joan de Déu; García, Gloria; Auzmendi, Lurdes (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2006)
Rodolfo banpiroari beste banpiro guztiek barre egiten diote, erdi-itsua delako. Gainera Rodolfo gixajoa bestelako banpiroa da, banpiro barazkijalea.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Banpiroak; Irudimena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak