Haizeak hitz, hitzak haize - Kazabon, Antton; Mitxelena, Jokin ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Munduaren sorreraren gaineko kontakizuna. Ba al dakizue nola sortu ziren lehenengo belartxoak? Eta lehenengo zuhaitzak? Eta aurren-aurreneko xomorroak? Eta animalia handiagoak? Ba al dakizue nondik gatozen? Nola sortu zen mundua? Ireki lehenbailehen liburu hau, eta Sorgintxok erantzungo die galdera hauei guztiei. Hasi ozen irakurtzen, errezitatuz, beste guztiok ere jakin dezagun, haizeak Sorgintxori kontatutako historia harrigarria.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Naturarekiko maitasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura