Suzko zapatak eta haizezko sandaliak - Wölfel, Ursula (1922-2014); Umerez, Nekane; Azpitarte, Arantxa; Astrain, Luis (Donostia : Elkar, 2014)
Zazpi urte ditu Timek, txikia eta gizena da. Eskolako lagunek barre egiten diote. Bere urtebetetze egunean bi motxila, zapata berriak eta sandalia pare bat ikusten ditu sukaldeko mahaiaren gainean. Eta segituan egiten dute plana aita-semeek. Timek zapatak janzten ditu, aitak sandaliak, eta motxilak bizkarrean harturik oporretara joaten dira biak. Oporraldi hauetan ez da faltako ipuin eta abenturarik.
8 urtetik aurrera. Gorria
Keywords: Bidaiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur moldakaitzak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura