Wáluk - Miralles, Ana; Ruiz, Emilio; Montorio, Bego (Bilbo . Astiberri, 2017)
Hartz zuri txiki bat, amak abandonatutakoa, hartz zahar erretxin batekin elkartuko da, eta zaharrak bizitzaren gorabeherei aurre egiten irakatsiko dio. Miresmena eta beldurra. Edertasuna eta zalutasuna; itxura, zenbaitetan, gizakiena. Hartz zuriak animalia xarmagarriak dira, eta, lilura horri men eginez, Waluk kontakizun samurra eta hunkigarria sortu dute Ana Mirallesek eta Emilio Ruizek.
8-12 urte
Letra larria
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura