Kemena / Garazi Albizua - Albizua, Garazi (: Denonartean, 2017)
Amanek bost urte ditu, eta azken boladan ez dirudi oso fin dabilenik. Gainera, Kattalin beti zirikatzen izaten du! Izan ere, Kattalinek nahiago du eskolarako bidea bere lagun Olaiarekin bakarrik egitea. A ze buruhausteak ematen dituen Amanek! Normalean, Mari ere bidean gurutzatzen da Amanerekin, baina berea nahiko ezberdina da, munstroz eta izaki magikoz beteriko bidea baita.