Neska hura hegan hasi zen eguna / gidoia, Béka; marrazkia, Marko; kolorea, Maëla Cosson [itzulpena, Miel A. Elustondo ; moldaketa grafikoa, Gregorio Muro] - BéKa (: Harriet Ediciones, 2017)
Clémentineren bizimoduan gauza asko aldatu dira Antoinerekin -hau da, dendari jakintsuarekin-, elkartu zenetik. Hala ere, oraindik ez ditu aurkitu bila zebilen zoriona eta harmonia. Dendara itzuli da, baina Antoineren ordez orain Simon fisikari eta erlezaina dago han. Honen laguntzaz, Clémentinek bizitzak eskaintzen dizkion bide guztiak ikusi ahal izango ditu, baina... nola aurkitu bide egokia? Kontakizun baikor honek unibertso lasai eta pertsonaia atseginez osatutako bat aurkezten digu. Herri-jakintzaz beterik, irakurgaiak begiak ireki eta eguneroko gauza txikien ederraz gozatzera gonbidatzen gaitu, baita munduari buruz dugun ikuspegia aldatzera, geure buruen kontzientzia handiagoa har dezagun.