Eusklabo alaiak / Asisko - Urmeneta, Asisko (: Gureberriak, 2017)
Munduko kondominiorik txipiena eta aspaldikoena Bidasoan dago, bi bazterretatik ekidistante; urteko sei hilabetez Frantziako armada hartzen du bere gain, eta beste horrenbestez Espainiakoak. Iturri dokumental ororen arabera, bertan ez omen da inor bizi... ordea, guk ikusi eta aditu egin ditugu: intzura handiko eusklabo alaiak dira